06-51612060 Ma - Vr 08:00 - 17:00 Newtonstraat 6, 9285 XX Buitenpost

Houtbouw Gelderland

Houten buitengebouwen van Houtbouw Merkus, ook in Gelderland!

Houtbouw Gelderland

Extra opbergruimte in de tuin met een luxueuze uitstraling. Dat zijn de houten schuren, bergingen, tuinhuisjes en garages van Houtbouw Merkus.

Vanuit onze werkplaats leveren en plaatsen we maatwerk houtconstructies in heel Nederland.

Houten schuur Gelderland

Friese kwaliteit bestaat ook in Gelderland. Houtbouw Merkus levert door het gehele land hoogwaardige tuinhuisjes, overkappingen, chalets en meer. Hout is een sterk en duurzaam materiaal met een prachtige landelijke uitstraling. Heeft u een tuin bij de uiterwaarden, in een mooi dorpje of juist bij een bos? Onze houtbouw is overal perfect op zijn plaats. Naast tuinhuize bouwen wij op maat gemaakte ook houten schuren, stallen, garages en priëlen.

Een duurzame houten schuur laten plaatsen in Gelderland

U woont in Gelderland en bent van plan om een houten maatwerk schuur in uw tuin te laten plaatsen? Een schuur om bijvoorbeeld uw kostbare motorfiets of racefietsen veilig in op te bergen. Of wellicht wilt u een houten schuur laten plaatsen in Gelderland om uw huisdieren een gerieflijk onderkomen te verschaffen. Voor iedere houten constructie die aan al uw wensen en eisen voldoet, is Houtbouw Merkus de betrouwbare keuze. Een betaalbare houten schuur van topkwaliteit. De mogelijkheden om een houten schuur te laten plaatsen in Gelderland zijn legio. U bepaalt namelijk helemaal zelf hoe uw houtbouw eruit komt te zien. Wel of geen ramen, het aantal deuren, de dakbedekking en natuurlijk de houtsoort. Wellicht wilt u een houten schuur bij uw woning zetten om te gebruiken als atelier, of om in te richten als een gezellig gastenverblijf. Als u de ruimte in de tuin of op uw erf hebt, bouwen wij uw ideale houten schuur. De degelijkheid van weleer in een eigentijds jasje. De authentieke elementen die wij gebruiken, passen perfect in de mooie landelijke omgeving van Gelderland. Sfeervol en duurzaam bouwen met hout, dat doen we al meer dan 20 jaar in het noorden van Nederland.

Wilt u ook een stijlvolle houten schuur laten plaatsen in Gelderland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie of vraag direct een offerte aan.

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op