06-51612060 Ma - Vr 08:00 - 17:00 Newtonstraat 6, 9285 XX Buitenpost

Houtbouw Groningen

Houten buitengebouwen van Houtbouw Merkus, ook in Groningen!

Houtbouw Groningen

Extra opbergruimte in de tuin met een luxueuze uitstraling. Dat zijn de houten schuren, bergingen, tuinhuisjes en garages van Houtbouw Merkus.

Vanuit onze werkplaats leveren en plaatsen we maatwerk houtconstructies in heel Nederland.

Houtbouw in Groningen: een caravan, chalet of tuinhuis laten bouwen

Houtbouw is een prachtig vak. Wij zien direct resultaat van onze zware arbeid. De vakkundige bouwwerken van Houtbouw Merkus zijn door de landelijke bouwstijl een genot voor het oog, en daar zijn wij best een beetje trots op. Of het nu om een houten schuur, een tuinhuis of een chalet gaat: ook in Groningen zijn wij uw partner in houtbouw. Wij leveren Friese kwaliteit en stemmen ons werk precies af op uw wensen en behoeftes.

Friese kwaliteit met Houtbouw Merkus in Groningen

Zoekt u een goed houtbedrijf om een mooie stacaravan of een prieel voor u te bouwen in Groningen, maar wilt u zelf kunnen bepalen hoe deze eruit gaat zien? Dan moet u bij ons zijn. In onze showroom heeft u (op afspraak) uitgebreid de tijd om rustig rond te kijken wat wij zoal bouwen. Wij stemmen het ontwerp graag met u af, en maken ter plekke een schets voor een ontwerp.

Bij ons bent u verzekerd van Friese kwaliteit houtbouw die zeker tientallen jaren meegaat. Onze mooie houtwerken bieden het comfort en de weerbestendigheid die uw gast- of vakantieverblijf verdient. Neem ook voor een kwalitatieve garage of schuur contact op met 06-51612060.

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op