06-51612060 Ma - Vr 08:00 - 17:00 Newtonstraat 6, 9285 XX Buitenpost

Garage

Ruime garages van duurzaam hardhout

Wilt u uw auto overdekt parkeren? Kies dan voor een stijlvolle houten garage of carport. Hout is duurzaam en een houten garage of carport is sneller gebouwd dan een bakstenen constructie. Houtbouw Merkus plaatst houten garages in heel Nederland.

Een garage beschermt uw auto of tuingereedschap tegen weer en wind. Het moet dus een sterke, waterdichte constructie zijn. Daarnaast wilt u natuurlijk wel een garage die er mooi uitziet.

Kies voor een houten garage van Houtbouw Merkus. Dan kiest u voor een ruime garage met dubbele houten deuren of aluminium geïsoleerde sectionaaldeur. Ook heeft elke garage standaard een loopdeur en een raam. Het dak werken we af met zwarte, gesatineerde, asbestvrije golfplaten. Ook een afwerking met dakpanplaten of dakpannen met 19 mm vuren puntschroot dakbeschot is mogelijk.

Het resultaat? Een solide constructie en een prachtig gebouw.

Houtbouw Merkus

Houtbouw Merkus levert en plaatst maatwerk houten garages in Friesland, Groningen en Drenthe. Kies de houtsoort, het aantal deuren en ramen en de dakbedekking van uw garage. We maken een unieke garage, precies naar uw wens.

Benieuwd naar de garages die we al gebouwd hebben? Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden. Wilt u advies over een houten garage? Bezoek onze showroom in Buitenpost (Friesland)

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op