06-51612060 Ma - Vr 08:00 - 17:00 Newtonstraat 6, 9285 XX Buitenpost

Tuinhuis

Compacte tuinhuisjes met grootse mogelijkheden

Een veilige plek om de fietsen te stallen, bergruimte voor de tuinmeubels of opslag voor het tuingereedschap: tuinhuisjes zijn een praktische toevoeging aan uw tuin. Houtbouw Merkus plaatst houten tuinhuisjes in heel Nederland.

Duurzame, houten constructies voor elke tuin

De tuinhuisjes van Houtbouw Merkus zijn op maat gemaakt en naar uw wensen uitgevoerd. Wilt u een tuinhuisje met extra ramen of een grotere overkapping voor het haardhout? Houtbouw Merkus ontwerpt het tuinhuisje naar uw wensen.

Alle houten constructies worden in onze werkplaats in Buitenpost (Friesland) gemaakt. We leveren het tuinhuisje bij u af en monteren het desgewenst.

Houtbouw Merkus

Houtbouw Merkus levert en plaatst maatwerk houten tuinhuizen in Friesland, Groningen en Drenthe. Kies de houtsoort, het aantal deuren en ramen en de dakbedekking van uw schuur. We maken een unieke schuur, precies naar uw wens.

Benieuwd naar de tuinhuisjes die we al gebouwd hebben? Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden. Wilt u advies over een houten tuinhuis? Bezoek onze showroom in Buitenpost (Friesland)

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op